Morden i Trollhättan

Morden i Trollhättan
Det djupt tragiska som hände här om dagen i Trollhättan har knappt gått förbi någon människa i detta land. Det är en djup tragedi som skakar hela landet, som jag tycker att vi bör se som en väckarklocka. Vart är vårt land påväg någonstans?

Jag kan inte låta bli att tänka på profetian från den gamla damen i Valdres från 1968, som Emanuel Minos gjort känd:

”Folk från fattiga länder kommer att strömma in i Europa. De kommer också till Skandinavien och Norge. Folk kommer att ogilla att de är här och kommer att vara hårda mot dem. De kommer mer och mer att bli behandlade som judarna blev innan kriget.”

”Strax innan Jesus kommer tillbaka kommer det att visas TV-program som vi aldrig tidigare har upplevt. TV kommer att bli fylld av ett våld så hemskt att det kommer att lära folk att mörda och ta kål på varandra, och det blir otryggt att gå på gatorna.”

”Folk kommer att ta efter det de ser och det kommer inte att bara finnas ett utbud på TV, utan massor av utbud. Det kommer att bli precis som vi har det på radion. Vi kommer att kunna skruva in det ena programmet efter det andra, och det kommer att vara fyllt av våld och folk kommer att ha detta som underhållning. De värsta tänkbara scenerna av mord och våld mot varandra kommer att visas och detta kommer att sprida sig i samhället.”

Be för Sverige
Vi behöver be för Sverige! Sveriges folk behöver Jesus. Inte Jesus på ytan av våra hjärtan, utan vi behöver en tro och en relation med Gud som går på djupet.

Jag tror tyvärr att vi kommer att få se mer av den här typen av våldsdåd i framtiden. Våldet på TV:n och i datorspelen, som används till underhållning, är bara en bidragande faktor till att våldet tar sin boning i människors hjärtan. Men det hindrar oss inte från att be om Guds beskydd över vårt land, och ett andligt uppvaknande hos människor. Vi behöver Jesus, snarast möjligt!